ALCEEL

Vaya al Contenido

Menu Principal:


QUI SOM


Som un grup de professionals amb més de 20 anys d'experiència cada un en els camps industrials, mediambientals, formatius i legals en l'àmbit de l'empresa privada. Cada un de nosaltres ha triomfat en diferents posicions directives en empreses de renom i volem implementar les nostres experiències i casos d'èxit amb altres empreses que ho necessitin. Creiem en el teixit industrial com a valor afegit a la nostra societat, i pensem que la indústria és el factor clau per a la competitivitat i futur del país.

Volem ajudar a la internacionalització de les empreses, ja que estem acostumats a treballar en companyies amb alta capacitat d'exportació.

Els projectes que hem realitzat durant tota la nostra etapa professional han ajudat a moltes empreses a millorar la seva qualitat, els seus costos i el seu servei, optimitzant els seus recursos i complint totes les normatives tant mediambientals com legals necessàries.

El nostre punt clau és oferir un servei claus en mà de projectes industrials i de millores partint d'experiències d'èxit que hem viscut i hem treballat amb altres empreses.


Regreso al contenido | Regreso al menu principal