Qui som - alceel

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Som un grup de professionals amb més de 20 anys d'experiència cadascun en els àmbits industrial, mediambiental, de formació i jurídic en l'empresa privada. Cadascú de nosaltres ha tingut èxit en diferents llocs de gestió en empreses de renom i volem implementar les nostres experiències i casos d'èxit en altres empreses que ho necessitin. Creiem en el teixit industrial com un valor afegit a la nostra societat, i creiem que la indústria és el factor clau per a la competitivitat i el futur del país.

Volem ajudar a la internacionalització de les empreses, ja que estem acostumats a treballar en empreses d'alta capacitat exportadora.

Els projectes que hem dut a terme al llarg de la nostra etapa professional han ajudat a moltes empreses a millorar la seva qualitat, costos i serveis, optimitzant els seus recursos i complint amb totes les normatives mediambientals i legals necessàries.

El nostre objectiu és oferir un servei claus en mà de projectes industrials i millores basades en experiències reeixides que hem viscut i treballat amb altres empreses.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal